Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottade halsar

Halsar,
trycker våra
blottade, älskande
halsar mot varandra
Kyssar slickar segerikt fram ömhet
Ingen vaktar på sin rätt,
däremot på sin älskades rätt
Åt helvete med alla kamper,
länge leve kärleken!
Ge och inte ta
Fuck you ego, leve kärleken!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner