Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att döda!

Framför allt!
Fotogeniskt är det allt!
Det döda!
Döda ting!
Döda ting behöver man inte döda, de är redan döda ting?
Varför tänker jag på att döda, det är inte den vanligaste tanken man har?
Det är inte heller en tillåten tanke, av vem?
Common sense!




Bunden vers av Mim
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim