Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassiskt motiv, kanske djupare filosofi, eller åsikter!


Stilleben! Framför kameran!

Framför kameran kan vad som helst vara!
Ta foton!

Bakom kameran! Vad kan det vara? En människa är det enda logiska!
Kanske mörkret finns bakom kameran?
Hur skildrar man det?
En kamera som blir fotograferad!
Just nu håller jag på med detta motiv!
Vill få med dess skuggor!
Kanske finns det inga skuggor, utan bara ljus, förutom kameran självt, som är mörk, så tänker jag den! Så ser den klassiska kameran ut!
Och om det inte finns några skuggor, så måste jag försöka fånga ljuset!
Impressionism, det gör intryck på mig!

Intryck på mig!
En annan utställning!
Varför gör det intryck på mig?
Om jag frågar ordet Varför i tomma etern?
Det blir en negativ tanke, eller idel tomhet!

Och negativ härrör till en kamera, för längesedan! Om man ska hårdra det!
Hårdrar det!

Drar kammen genom håret!
Överhuvudtaget, schamponerar håret, måste få schampot över huvudet, Överhuvudtaget! För att det överhuvudtaget skall bli bra!

Som kvinnor väljer mellan plagg, (Ofta klänningar, det är den klassiska bilden!) Och ber pojkvännen eller väninnan om råd, (Ofta den svarta eller röda, ofta det också en klassisk bild) Kanske är det inte så i verkligheten!? Synen på valet av kläder är vid (Som kjolen) (Marilyn Monroe) Verklighetens val är stora eller små, men alla val spelar en roll, Du är huvudskådespelaren,(Förankrad i en alternativ verklighet) eller Verklighetsankaret(Förankrad i verkligheten), alla val spelar en roll, du spelar en roll (Teater/ Verklighet) (Svart, Vitt, kanske rött ibland, om man skall köra i klassikerns anda)! Om du fotograferar enligt klassikern ibland...
Det kan bli Vitt ibland( Inte bra, blir bara ett foto) (Om du fotograferar i ting i vitt, fler foton) Grått(Spännande), Svart(Vill du befinna dig på en sådan plats? Måste du?) Rött, om solen kommer in i bilden, det blir mer åt det orangea hållet... Dessa foton är ofta överexponerade, kanske kastas! Men egentligen ..
De reflekterar ju solen! ... Om man ser solen som en positiv kraft!? Kan man åstadkomma överexponerade foton med vilje?




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-05 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim