Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av mitt liv

om jag hade fått ge en del av mitt liv
så att du hade fått leva lite längre
så hade jag inte tvekat en sekund




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 657 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP