Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iväg nu!

Äntligen, nu packar vi för en flytt till stugan.
Men att längta är bra.

Satt ute en stund i den sköna solen.
Såg ut mot sjön det gör mig så lugn.

Snart får vi njuta av lantliv och djur.
Älskar allt detta med moder natur.






Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-05 15:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Låter helt underbart!
2018-05-07

  Fulbergarn
suveränt
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP