Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär kunskap intelligens vett och etikett

Tack för ditt fantastiska vårtal
vilken härlig befrielse att få lyssna till dig
du öppnar mitt fönster på vid gavel
och låter frisk klar syrerik luft blåsa in
jag andas in dina sanningsord
ditt klara budskap om vad som
händer sker med vårt lilla fosterland
du vågar stå rak i motvind och du
bär ett underbart glödande mod
du brinner för att rädda det som
har blivit skadeskjutet söndrat
ditt hjärta glöder för att hela det
du vill inget hellre än att plåstra om
att människor ska få känna sig säkra
ta tillbaka den förlorade tryggheten
och välfärden som en gång strålade
du bär kunskap intelligens vett och etikett
du är klartänkt begåvad och uppför
dig på ett mycket respektfullt sätt
som alltid vinner sanningen och
den plöjer upp vägen framför dig
du är den enda politiker jag längtar
att höra beskåda och applådera!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-05 16:46



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja så väl att någon finns som jag kan respektera.
2018-05-05

    Runsaasti täytettä
Insiktsfull. Samma linje länge. Ej opportun. En sällsynt röst idag.
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP