Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden finner sin tröst

 

Jag strör bilder av svartvitt

över de dagar som aldrig blev

tar av mig tidens mantel

och döljer det jag då skrev.

 

Jag klipper alla strängar

som än i dag vill darra

lyssnar i minnet efter ljud

som vi försökte framkalla.

 

Mörka moln gömmer längtan

hittar sällan hoppets röst

vi söker förtvivlat i natten

om saknaden finner sin tröst.

 

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP