Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så det kan bli


tystnad

tystnaden
talar till mig
lövens rörelser
i vårkvällen
knappt förnimbara
en traktor i fjärran
lördagkvällen
tid för vårbruket
tunnland efter tunnland
sås och ringvältas
vitsipporna klär gräsmattan
tulpanerna slår ut
och i Danmark
spelas VM
i ishocky




Fri vers av tom boreland
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 20:22

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland