Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens rus

 

 

 

Kärlekens spröt

tankar själen

med ljus

glädjens lycka

kommer till kärlekspar.

 

Så ses förälskelsens

mysterium ut

fångad i sin linda

men flödar ut 

i det eviga.




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-05 20:55



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vacker observation!
2018-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker text om den sköna kärleken...
2018-05-12

  anits VIP
Fint och berörande skaldat!
2018-05-05

  aol
Underbart vackert skaldat,
2018-05-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP