Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn av gråtande liljekonvalj

Att ligga. Att ligga i ett badkar. Att ligga i ett badkar fyllt med liljekonvaljer. Att ligga i ett badkar fyllt med liljekonvaljer får mig att börja grubbla. Att ligga i ett badkar fyllt med liljekonvaljer får mig att börja grubbla om jag överhuvudtaget lever. Att ligga i ett badkar fyllt med liljekonvaljer får mig att börja grubbla om jag överhuvudtaget lever, men det gör jag ju för jag känner dina kittlande smekningar mot min hud. Att ligga i ett badkar fyllt med liljekonvaljer får mig att börja grubbla om jag överhuvudtaget lever, men det gör jag ju för jag känner dina kittlande smekningar mot min hud. Jag blåser ut doftljusen på badkarskanten, tar ett djupt andetag och dyker ner bland ett hav av liljekonvalj och simmar,simmar,simmar tills jag når fram till det glittrande vattenfallet.Där finner jag mig själv, som den jag alltid drömt om att vara. Jag är stark. Starkare än ett regn av gråtande liljekonvalj.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-05 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP