Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till livet

Tänker aldrig förlåta för att vara mig själv.
Ingen är som en själv och det är fantastiskt.
Nyckeln till ett bra liv är att våga älska sig själv.
Det är lätt att tappa bort sig själv i allt mörker.
I mörkret blir det sällan ljust.
Men när ljuset väl träffar så ta vara på det.
Kliv ut i ljuset och visa att du är det skenet.




Prosa av devetdu
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-06 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

devetdu