Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt klart Annorlunda!

Det började med att en affär skulle bli av!
En bok skulle sändas mig!
Boken var ifrån ett antikvariat i Sölvesborg!
Jag hade inte varit fysiskt närvarande in the store, och därför som ni förstår, var det därför som boken skulle sändas mig, och som ni säkert förstår, så skedde affären genom datorn, på the world wide web, som jag nu promotar (Fastän det inte behövs, för så många människor har förstått nyttan med att sitta på internet, och eventuellt göra affärer)!
Vi hade mejlkontakt Arne och jag!
Men det var jag som tog den inledande kontakten...
Mina inledande rader löd så här; "Hej antikvariat Bokrutan, nu är 130 kronor betalat för boken Fiske som Hobby"
Arne hade sin mejladress och i den stod alltså namnet Arne, så förstod jag att; Kanske bra att använda folks riktiga namn i kontakt med dem, istället för att tilltala deras affärsverksamhet!?
Men Arne svarade, och skrev när jag tackat för en smidig affär;" Tack själv Mvh Bokrutan" Så alltså var det inte så fel ändå , att tilltala folk med deras affärsverksamhet, Kanske inte så "fel" , men helt klart annorlunda!




Bunden vers av Mim
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim