Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motherhood, den betraktelse som jag hör!

Mamman tar det helt lugnt i rösten, och sättet, när barnet skriker! Hon låter lugn, är lugn , hon är i närheten av sitt barn hela tiden! Hon är den mamma som jag vill vara, den betraktelse, som jag hör!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger
Publicerad 2018-05-06 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim