Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
And they lived happily ever after, vilket slut var; och de levde lyckliga i alla sina dagar, var det ett med barn, eller utan?


Motherhood och Robin Hood!

Motherhood! Skulle det vara Mary, den räv som Robin Hood(Räven) Fick i sagan?
Eller fick Mary barn(Rävbarn som troligen heter något annat enligt den zoologiska världen) med Robin Hood? Det förtäljer inte sagan!




Bunden vers av Mim
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-06 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim