Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signalerna flög över Atlanten landade i Melbourne Florida

Lyfte luren och slog numret till min vän
signalerna flög över Atlanten
landade i Melbourne Florida
hörde en röst svara med en glädjeton
hello, how are you doing, i miss you
mitt hjärta log brett och jag sa, i miss you too
så började vi vädra tankar och
pratade om allt mellan himmel och jord
som vi längtade att få sitta nära och
dricka kaffe och äta marsipanbakelse
så vi låtsades att vi gjorde och skrattade på
vi nämnde internet och hur folk umgås där
man smsar sitter på facebook och så vidare
hur lite man umgås "in real life"
hur avståndet till närhet ökat
men att det också har sina fördelar
när man bor långt ifrån..
vi vill lyssna till varandras röster
det värmer våra hjärtan så mycket..
så vi pratade och pratade och pratade
pötsligt hade nästan 2 timmar passerat
tiden flög iväg och vi hade så trevligt ihop
det var lite sorgligt att avsluta
men vi sa att vi hörs av snart igen
"in real life" och dricker kaffe ihop..
längtar så till nästa gång och
våra befriande livsbejakande samtal
goodbye my friend for now





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-06 10:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart!
2018-05-07

  Bibbi VIP
Så befriande, vederkvickande och livgivande det är med äkta vänskap.
2018-05-06

  Janina Kaminska
Hög igenkänningsfaktor. Har en väninna i Key West som jag brukar tala med i timmar.
2018-05-06

    Runsaasti täytettä
Klangen ur äkta möten ekar länge med en berikande skiftning mellan intervallen.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP