Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är fyra

Klockan är fyra
du har redan fått svar
på ditt morgonpass

hennes leendes
skarpa kanter
på grannhusens
siluetter

ingen
återvändo
natten kallas dag

ändå kan du
inte sluta sjunga
allt som sker nu
går bara genom din kropp

när du vecklar ut
verklighetens
solfjäder

dina egna nattfjädrar
har du målat in
i siluetten




Fri vers av Petter Wingren
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren