Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satt där på stubben

Satt där på stubben
i Linnés vitsippebacke
Gick runt buskaget
för att så en drill
Tittade åt höger, åt vänster
och nedåt stigen mot åkern
Inte en själ
Drog ned gylfen och
drog ut snoppen uppåt backen
för att äntligen få lätta på trycket
De hade antagligen dålig syn
det gamla paret, för de sträckte
halsarna framåt för att se
vad mannen som dök upp
i backen hade för sig

 




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-06 10:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som bilder från en
återupptäckt pilsner
- korv film!
;}
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner