Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man stannat en stund

Det är inte förrän man
slutar promenera, slutar jogga
igenom ett plats i naturen,
som man upptäcker
att den inte bara är lugn och stilla
När man väl slår sig ned
på en stubbe,
tar sig en mugg termoskaffe
och låter tiden gå,
upptäcker man insekternas,
fåglarnas och joggarnas
ständiga aktivitet




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 10:32



Bookmark and Share


  AKT VIP
Det är då man upptäcker att livet inte alls är så dumt!
2018-05-06

    Sefarge VIP
Stillsam klok skildring!
Om tillståndet då man
Tar sig tid att iaktta
Omgivningens
Rörelser!



2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner