Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå där uppe i Rosenbad, vad sysslar ni med

Läste nyss att USA varnar sina medborgare
för att åka till Sverige på grund av terrorvarningar
man kan verkligen undra hur det står till i
huvudet hos politikerna som har ansvar
som ska ge trygghet och säkerhet till befolkningen
självklart har de inte så mycket IQ
det har märkts av länge och väl
istället har de suddat bort allt vad
trygghet säkerhet heter och låter laglösheten
inta svensk mark och förgöra istället
hallå där uppe i Rosenbad, vad sysslar ni med
ser ni inte att det brinner, känner ni inte lukten
hör ni inte alla rop på hjälp från människorna!
är ni helt lomhörda, då ska ni lämna talarstolen
världen skrattar åt era handlingar och undrar
vad som skett med före detta så berömda
och så fina välfärdslandet som nu totalt
hackas i småbitar och krossas till sand
planerar ni sitta och leka och bygga slott
av den istället och fortsätta leva i er bubbla
ni har ansvar och jag kräver åtgärder nu idag
jag känner mig kränkt så in i norden
stoppa och släng ut folk som inte ska vara här
stäng gränserna ordentligt och sätt in militären
nån jäkla ordning får det vara ( ursäkta ordet! )
men det har bara gått för lååååååångt!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-06 12:18



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Våra politiker har inga lösningar på problemen
Det är dom som är problemet
2018-05-10

  Bibbi VIP
Håller med.
2018-05-06

    Runsaasti täytettä
En muskel som lever tyngdlöst blir obrukbar.
Gäller samma sak politiken?
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP