Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av allt att döma

 

 

samtal pågår

i okänd vårsol

vi förblir

invid varandra

medan molnen

skuggar

dig och mig

 

om orden flydde oss

vore

ömsesidig tystnad

språk nog

oss emellan

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 12:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint om det goda ordlösa samtalet.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg