Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

träd i dagen


gläds åt det stora i det lilla
äpplet i handen
njut av doften
och smaken på tungan
Boken i handen lev den!
de enkla tingen så föraktade
vars milda fästen
är träden i skogen rötterna i himlen

de döda timmarna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-06 14:16



Bookmark and Share


    glasa VIP

suverän kombination
av text och bild

budskapet texten genomsjunger
sjunger
sjunger
sjunger

2018-05-07

  Feminaz
Tacksamhet...är en rikedom!
2018-05-06

  Epictetus
Snyggt! Carpe Diem hela vägen.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP