Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är ibland si och ibland så

Livet är ibland si

och ibland så;

så är det 

när allt bara rullar på;

si är det när det hopar sig 

till en tragedi




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 15:11



Bookmark and Share


    Lars J
Kloka ord komna utav erfarenhet.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP