Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göra gammal man glad

Det behövs så lite för att göra en gammal gubbe glad !

Det behövs bara att han tittar på en söt tjej därute i vårsolens glans;

så hejar hon på honom.

Dagen är räddad !




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-06 16:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Hej hej på dej från en solig tjej! :)))
2018-05-07

  AKT VIP
Skönt att glädje kan spridas
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP