Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stEgad

Jag höll ett ord i min hand, som tagen ur den ömmade visa och jag stod så förundrad med gråt i min hals
Och ingen fanns att visa

Detta under som ur livet tog fart
över åker, skog och hav
Att hålla en ton, en höjning, ett ord
Måste vara själva livets nav.

Jag höll det mötet djupt inuti
Det var en hymn ur det ljusa givet
Och jag log mot det mörka, jag var så
säker jag tog det varmaste steget mot livet.

#poesipåinstagram #poesi #ord #yrresord #lyric




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-06 16:57



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en vacker hymn på min ära
2018-05-20

  morgonstjärna VIP
så fint du skriver
<3
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP