Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVÅRMODSTÅRAR VILL JAG GLÖMMA

 

Tunga vinterbleka

svårmodstårar

vill jag gömma

 

i fjäderlätta skyar

ett regn av körsbärsblom

som stilla faller

 

smyckar naken jord

med luftig slöja

av rosa kvarts och vit agat

 

svårmodstårar

vill jag glömma

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-05-07 18:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ofta känns allt lättare på våren...fint...
2018-05-12

  Fem hjärtan VIP
Vackert och mycket berörande!
2018-05-10

  Lars Hedlin
En mycket bra och fin text!
2018-05-10

    Dan Myrbeck
Vacker o fin
2018-05-09

  M.Eta
Fint, glädjetårar är bättre!
2018-05-08

  stig wikman
UNDERBART.

KRAMÅAPPLÅD.
2018-05-08

    ej medlem längre
Längtan att få lämna det svåra bakom sig...dina ord berör.
2018-05-07

  ULJO
Körsbärsblom så fint. Kort men intensivt.
2018-05-07

  Poeten Salvador VIP
ett regn av körsbärsblom
som stilla faller

Extra lyckat
2018-05-07

  Solstrale VIP
Rörs till inombords av dina ord! Kram!
2018-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Fint och berörande skrivet om önskan att svårmodstårar försvinner och blir ljuvliga körsbärsblommor!
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP