Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäkterna fortsätter och nyss på en minderårig

Det räcker för länge sen
ständigt hör man om våldtäkter
min ilska är så enormt stor
att snart kommer den explodera
och då kommer den höras
över hela avlånga landet!
detta är inte riktigt klokt
överallt väntar ligister på
att attackera oskyldiga!
detta är en krigshandling
på fredliga människor
den som säger något annat
är för dum för att förstå!
polisen mörklägger tre
som hoppade på denna
stackars lilla flicka!
det fridfulla samhället
som en gång blomstrade
har vissnat ner och ersatts
utav våld rån sextrakasserier
hot hat bränder skjutningar
knivar granater och alla
dessa hemska våldtäkter!!!
vad säger ni styrande politiker
är ni nöjda med vad ni åstakommit
är ni stolta över vad som sker!?!
ni borde skämmas och hålla tyst
ni står ansvariga för alla
som får sina liv förstörda!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-06 18:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja man vet inte vad man ska säga eller göra annat än att försöka att inte bli förlamad själv
2018-05-10

  aol
Ja vart är vi på väg??????
2018-05-08

  Bibbi VIP
"ni borde skämmas och hålla tyst"
2018-05-07

  WyS VIP
Haveri av rättssystem och lagar som gör att detta bara eskalerar. Vem beskyddar vårt samhälle. Laglöshet är ett hot mot demokratin! Man har sparat bort vår rättsäkerhet. Ingen vågar säga systemkollaps men är det inte det vi ser när vi öppnar våra ögon. Ingen tar ngt ansvar för man har lagt ut allt till det billigaste alternativet vilket gör att skulden ligger hos någon annan. Skrämmande utveckling.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP