Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rätt spex


ilandgång

vi kom iland
4 korgar havskräfta
rätt nöjda
på ett halvt fiske
nu har annars
tiden kommit
för det kuliga folket
lustiga huset
fast mera marint
tights i matchande färger
seglarskor
och mössor med märke i
när vi knyter fast båten
och Thomas ropar
släpp efter på snöret
då reagerar dom
vi är inte tillräckligt
seaminded
har vi hört
dom har säkert rätt
'jag har träffat
isabella lövin
och vad jag förstod
kunnde hon fisket
mycket bättre än jag




Fri vers av tom boreland
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-05-06 18:30

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra fångade ord och en och annan ful fisk...
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland