Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vovven och jag


vem fan bryr sig

det fanns en tid
när någon brydde sig
om man kom levande
iland
det känndes faktiskt
rätt bra
men å andra sidan
både jag och tornado
är på samma båt
så vem fan'
bryr sig




Fri vers av tom boreland
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 19:00

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Berörande ordat om en saknad att vara efterlängtad av någon som väntar och håller en kär....
2018-05-09
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland