Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brodern


vandraren går
genom slöjorna
till sin verklighet. sin sanning

spegeln är bak och fram
går in genom glaset
ser mig själv
fantasins olika karaktärer
passera revy
äpplen faller från trädet
ärret på min hud
gränsen mellan nu och då
balansen på knivbladet
alla minnen
smärtor ger dödslängtan
mörkret sluter sig
kämpar mig mot ljuset

är tillbaka i nuet

finns för dig älskade klokuggla
till sista andetaget


kärleksfulla kramar <3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2018-05-06 20:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gott att höra det värmer mer än allt
2022-06-13

    glasa VIP
åh, vilken sorg
och närvaro
i denna smärtsamma
livserfarenhet

det är så mycket i levande livet
som ingen känner till eller någonsin vet

poesin ger ord
för smärtans röst

du poet
den modiga som lever skriver
lever vidare
skriver

erkänner och ger smärtan
både ord
och röst
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP