Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVER


någon säger här är ett stängsel klättra över
men här är en mur krossa den
himlen går jag till
du går inte över floden
men gå på stenar ur det hårda livet
då går jag
muren låg krossad
till himlen går jag

på mitt livs hårda stenar går jag över
dödens ström floden Styx


den som är ärlig visar sitt ansikte
gömmer sig inte bakom tusen vindars röst

den ende jag tror på är du klokuggla
och våra minnen


grafitgrått gömmer
ljuset bak slöjor lätta
det rullar in mörker
över skumtoppade vågor
Vita springare gör himmelsritter
i eldsljus över himlavalvet
stranden slipar klipporna
himlen öppnar sig
dränker kusterna
eldklotet drar undan gardin

det är livet


du skrev livet är inget märkvärdigt
nej inte när människor
hela tiden strävar efter
förgöra all hopp och tro

för att genomdriva sin vilja






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-05-06 19:50



Bookmark and Share


  AKT VIP
Tack för dina delgivande rader. Det är tragiskt att många människor kan gå väldigt långt för att genomdriva sin vilja och därigenom förgöra allt annat. Gillar den här texten, den lämnar spår.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP