Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grodan!

Idag på promenaden fick jag sällskap av en groda!
Den hoppade och skulle ner till vattnet.

Hade en liten tavla på mitt kontor med texten.
"Du måste kyssa väldigt många grodor för att hitta din prins".

Nu har jag redan en prins, min man!
Så detta med att kyssa grodan fick vara för min del.

I de böcker vi hade som hette, mina kamrater eller mina vänner.
Skrevs ofta, om möter en groda på livets stig, ryck den i svansen och tänk på mig.

Man skrev även, du är rosen jag är törnet, därför skriver jag i hörnet.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-06 20:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Viker minnen till liv, hade en sådan bok som dessvärre försvann när vi flyttade!
2018-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Svansen?
Sådan har bara ynglen.
2018-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP