Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan

Jag känner sorg..
Sorg för en flicka som fanns förut.
Hon som satt helt ensam.
Hon som ingen såg eller hörde.
Hon som blev galen av tomheten.
Hon som rev ner tavlor för sin ilska
Hon som möttes med oförståelse för varför hon gjorde så.
Hon som skrek på sin pappa.
Hon som kladda på sig kajal.
Hon som blev skinn och ben för att inte behöva vara med dom.
Hon som blev kallad anorexiabarn fast hon inte tänkte på sin kroppsform.
Hon som höll upp sin mammas hår när hon behövde spy.
Hon som grät sig till sömns varje natt.
Hon som kunde vars uppe hela natten för demonerna i huvudet.
Hon som skolkade för att hon var utmattad.
Hon som så gärna ville bli hörd.
Hon som ingen frågade om hur hon mådde.
Hon som bara ville därifrån.
Sorg för en flicka som inte längre finns...
Sorg för flickan som blev jag.




Fri vers av Luma
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-07 02:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt stark dikt! Blev rörd när jag läste den. 5/5
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Luma
Luma