Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansande i vinden

Dansande i vinden


Två ensamma träd på en äng
Dansar i par i vinden
Fast aldrig med varandra
Tillsammans fördömda till ensamheten




Fri vers av Jakob Drakros
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-07 11:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sublim realistisk perfektion...
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros