Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSPROJEKTET


Du undrar hur
påverkan kommer sig
från dig på mig.
Det är väl självklart
att dina åsikter påverkar.

Jag köper inte allt
men du har inflytande
för att kärleken älskar
att dela.
Du lär mig ting om ting.
Detsamma du, tror jag.
Jo...så är det!

Du pratar att man måste
ha gemensamma projekt.
Som jag ser det, så är
att vara och att leva
ett livsprojekt.
Kärleken till varandra
är kittet som triggar.
Det blir då själva
projektet.

Inte så komplicerat.
Hand i hand vi har valt att gå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-07 11:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket kloka ord från någon som vandrar framåt med tillförsikt på vår jord! :)
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar