Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just i lövsprickningstiden ser man att björkarna är individuella. Det kan skilja upp till drygt en vecka mellan de första och de sista att slå ut.


haiku - björkarna

varje björk väljer
sin egen dag att klä sig
i ljusaste grönt




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-07 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
i ljus spricker dagen snabbare
sant så
2018-05-09

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, det är intressant. Två
björkar bredvid varandra kan
få musöron helt olika dagar.
Bra formulerad iakttagelse.
2018-05-08

  Viksten
Fin bild
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP