Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker om tanken om hur dropparna faller för att hitta sitt syfte.


Jag faller

Jag såg dig från molnet.
Som en solros stod du där.
Vackrast på fältet.
Dina strålar värmde mig.
Du fick mig att hoppa(s) och nu faller jag.

Distansen kan kännas lång.
Men målet är tydligt.
Du lyser upp marken.
Din dragkraft stark.
Ingen vind i världen kan påverka mig.

Jag vet mitt syfte.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Sebastian Bäckström
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-07 17:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Beställde skulle det vara inte bestämde ... Ops!
2018-05-07

  Solstrale VIP
Kanske bestämde solrosen flygpostad droppe eller kärlek på dropp? ;)
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Bäckström

Senast publicerade
LSS
Jag faller
* Se alla