Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hämtad från nätet


Skrattmåsar

I dag satt jag en stund på en bänk ute på innergården. Det var så skönt att få ta del av det vackra vädret.

Helt plötsligt kom en skrattmås inflygande och ställde sig på en lyktstolpe. Där började han skratta hejdlöst, och när han inte skrattade så pratade han. Det lät så i alla fall. Han vände stjärten mot mig och emellanåt såg det ut som han vände på huvudet och  gav mig en spefull blick när han skrattat.

Jag kom direkt att tänka på Sveriges Radios program På Minuten och Spanarna där det skrattas och snackas hejdlöst.

 




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-07 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP