Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170317 kl 10:36


ibland

 

räcker orden inte till
Ord är knappa och stumma
hur ska jag kunna uttrycka
ömhetens alla språk
havet som svallar omkring oss
ibland snuddar mig en pekfingersdyning
andra gången en flodvåg
bär mig ovan molnen
bär mig ovan trädens lövverk
orons träskmarker
 
längs vår väg strömmar mitt tidvatten
och längs kanaler når mig din värme

vi är som lövverk
våta av samma regnvatten
jag viskar ditt namn i mörkret
Det är en levande varelse
jag föder med mitt blod
när jag i dunklet
viskar ditt namn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-05-07 20:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det sker underverk då någon förstår
så lika vi är

2021-03-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP