Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi springer över snöret


Längtan efter havet
Längtan efter frö
gräs under tårna
hoppa ned i hö

promenera på klippor
fötterna i sanden
klättra upp i träden
vacker blomma mitt i handen

håret blött och salt
snäckor i min famn
solen skimrandes len
vågor kluckar i vår hamn

doften av nyklippt gräs
barfota spring
rabarber och hallon
alla är med
i sommarkvällens ljussken
och livets goda ting

Vi springer över snöret
vi sjungit vår sista sång
vi nu framför oss har
sommaren så lång





Fri vers av Havsvind
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-20 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havsvind