Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i drömmen

 

Din starka hand letade sig till min

kände dina mjuka läppar på mina

så verkligt

i nattens mörker

 

 "Och så sant"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-29 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP