Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Mest bokmärkta”- listan

”Mest bokmärkta”- listan
är patetisk

det är ju samma människor
på den hela tiden

varje vecka är det samma människors dikter
som är mest bokmärkta

hur många av oss tror på ”Mest bokmärkta”- listan?
hur många av oss tror på Jultomten? Tandfen?

hur var det nu det hette?
”Fuskar bäst som fuskar mest”?

har ni faktiskt inget viktigare att göra
än att hålla på och fuska er upp på ”Mest bokmärkta”?

hur skulle det vara om ni skaffade er
ett riktigt liv? DUH...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-14 17:19



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Om det är en tävling att skriva här -
då har jag missuppfattat det hela.
2018-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Jag är i och för sig tacksam och glad för de bokmärkningar jag fått, men en lista...?
Nja...
Skeptisk.
2018-05-14

    Lars J
Inlägg om multipla konton:

https://www.poeter.se/Forum+Amne?forum_topic_id=7683

2018-05-14

  Tomas Karlsson VIP
Det är inte bara fråga om det.

Det fuskas också å det grövsta. Det är så otroligt barnsligt - att vuxna människor inte har viktigare saker för sig... :-/
2018-05-14

    Lars J
Den med mest vänner vinner :D
2018-05-14

  Språk, hjärna!
Words!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP