Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lurad av livet

”det blir nog bra tills du gifter dig!”
fick man höra som barn
när man var ledsen över nånting

nu har jag varit gift två gånger
och inte fan
blev nånting speciellt bra av det




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-07 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Precis!
Farsan sade alltid så när jag gjort illa mig.
Jag är gift sedan 28 år tillbaka.
2018-05-10

  Språk, hjärna!
:P
2018-05-08

  AKT VIP
Sånt är livet...
2018-05-07

  Viksten
Ingen falsk sentimentalitet här
Uppskattas mycket
2018-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP