Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor en tillgång

Det finns så mycket mer att se

Än det våra ögon kan skönja

 

Det finns så mycket mer att höra

Än det våra öron kan snappa upp

 

Och det är våra känslors förtjänst

Som fångar upp det våra ögon och öron vill betrakta

 

För om vi vågar lita på våra känslor

Kan de tillföra våra liv en annan dimension 

 

De ger oss kraften att finnas där för andra

När de behöver vårat stöd

 

Så våga följa dina känslor

Och du skall få ett rikare liv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-07 23:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte bra inspirerat!
2018-05-10

    Dan Myrbeck
Tänkvärt råd!
2018-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
2018-05-09

    ej medlem längre
Känsla och förnuft... så viktiga båda är och att de är i balans.
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP