Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åttonde Haiku-dikten

Havet ger ej nåd
På stranden död pojke
Alan förevigad oss




Bunden vers (Haiku) av Soulfulsurfer
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-07 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soulfulsurfer
Soulfulsurfer