Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återsken




Den som hade svulten sol
I sina fickor

Kan inte bli bränd

Men hungern jagade dem
Båda att tömma ut sig själva

I det långa och korta loppet

Vissa människor är som solar
Synd att de inte vet om det själva

Och kan värma sig vid tanken

Utan bara går omkring och
fryser och ryser och lyser!

Andra till lys-tmätet behag.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-08 06:14



Bookmark and Share


  bumerang

Ja. Det är konst och utmaning för oss alla tänker jag. Att ”värma” oss själva.
Du skriver så fint om detta.

Behöver belysas i vår värld att hantera.
2018-05-08

  Viksten
Fint skrivet
Jag värmer mig
vid din dikt
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP