Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjärad tjäft



En gång om året säger jag det här. De som någon gång har eller tänker rösta på ett borgerligt parti ska inte få gå igenom allmänt skötta parker. De ska själva bära hem och bränna alla sina sopor. Det ska vara förbjudet för dem att ropa på fler poliser. De får inte åka kommunalt eller ha sina barn på kommunala skolor, ej heller i skattefinansierade privata alternativ. När deras mammor och pappor blir gamla och dementa måste de ta hem dem till sig, låta de pissa ner stereon. De ska hålla sig i sin trädgård, åka taxi och punkt slut. Jag är så less på svammel om högt skattetryck att jag själv drabbas av högt blodtryck.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Per Teofilusson
Läst 557 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-08 07:23



Bookmark and Share


  Vind
Väl tänkt och formulerat!
2018-06-13

  Öknens Ros VIP
En del tänker inte längre än näsan räcker.
2018-05-08

  Bo Himmelsbåge
Jaa... här kan man instämma i,
att Du verkligen har tagit äpplet ur mun, s.a.s....! :)
Så sant, det Du skriver...! De som ropar efter lägre skatter, för att själva få ännu högre privat konsumtion, borde självklart få bära sina samhällskostnader själva...!
DÅ... blev det nog annat ljud i skällan... när det märker att all service kostar...!
Härligt befriande, att någon slänger käft ibland...!

Tack!

2018-05-08

    Sefarge VIP
Och inte hjälper det
att lukta på en ros
Och strosa i Trosa
För att blodtrycket
skall ned?
;}
2018-05-08

  KattenKin VIP
Eller hur, så sunt, så sant, det är ju inte mer än rätt!
2018-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar när folk gnäller på skatterna. Att betala skatt är att bära varandras bördor, som biskopen Simonsson sade.
Åtminstone EN fråga där jag är överens med denne prelat.
Själv vägrar jag att rösta. Det har jag gjort sedan nittiotalet. När mitt röstkort kommer river jag det.
Den som vill frånkänna mig den rätten är fascist.
2018-05-08

    ej medlem längre
Ja, för fan! Precis! Ja!
2018-05-08

  Viksten
Inget hymlande här
Ett skarpladdat inlägg/utbrott
tillägnat de som oblint
tror på privatiseringar
och att sänkta skatter är
standardmedicmin
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson