Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK



älskade för att du ger glädje
när det blir för mycket sorg
kan kärlet rinna över
när jag ser
så mycket mörka kanter
i världen finns
då sätter det ljusspår
i det jag skriver

Vill inte vara hudlös
men är det ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2018-05-08 11:38



Bookmark and Share


  AKT VIP
Fina ord som du skriver om varandet och dess svårigheter. Tack!
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP