Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nio liv

om jag har nio liv
som en katt
så är det inte många av dem kvar nu

men jag lever inte så hårt längre
som jag gjorde som ung

när jag var 20
så tänkte jag
att det är väl ingen skillnad
om man dör före 50

nu, när jag är 55,
skulle jag väldigt gärna
vilja leva 50 år till




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-08 12:02



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Oj, denna text skulle kunnat varit skriven av mig också, klockrent!
2018-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Du kan få evigt liv.
2018-05-10

  Viksten
Jag tror jag förbrukat minst 7 liv nu
Mina besök på ks har varit nära att kosta
mig livet
De två som jag har kvar ska vårdas ömt
Eller också köper jag en ny katt med nya nio liv
Fungerar det
2018-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP