Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsmeja

En dagsmeja du är,
en solstråle som kan smälta min glaciär
Men -- jag ser att du svävar
förtorkad bort från mina knutna nävar
som alltid smekt din kind
O, vad du svävar vackert i västanvind

Lämnades kvar mig i det hårda kalla
bland skare jag levande död kommer falla
I ett vinterlandskap där inga istappar kan gro
är jag min tvungen att finna min tillvaro…




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-08 13:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
åh men hej skriver du inte ännu ?
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra