Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piano och fiol

Igår vi spelade jag piano du fiol.
De var ostämda men det struntade vi i.
Våra skratt var vackra ändå.
Det förgyllde vår dag.

Sen gick vi ner och drack te.
Jag hade honung och du hade mjölk.
Vi tog varandras händer.
vi höll varandras själ

Idag är det grått på himlen.
Ingen sol glittrar ännu.
Jag tvivlar på att den gör det imorgon.
Just nu är det bara regn.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-08 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream